Artikel

4 skridt til bæredygtig produktion

Baeredygtig industriel produktion

En bæredygtig fremtid for industrivirksomheder

Digitalisering er nødvendig for industrivirksomheder, der ønsker at opnå langsigtet og bæredygtig produktion. Ved at optimere dit ressourceforbrug kan du både skåne miljøet og opnå økonomisk vækst.

Bæredygtig produktion

Opnå bæredygtighedsmål mens du øger effektivitet og rentabilitet

Industrivirksomheder er blevet nødt til at stille spørgsmålstegn ved hele deres værdikæde og udvikle innovative måder til at øge effektiviteten og revidere deres ressourceforbrug.

Nøglen til dette er tilgængeligheden af ​​data af høj kvalitet, som giver omfattende indsigt i energi- og materialeforbrug.

Bæredygtig produktion starter med bæredygtige beslutninger

Følg disse 4 trin for at nå dine bæredygtighedsmål:

Solution Arkitektur -  Bæredygtig Produktion
1

Registrér/mål forbrug

Det første skridt er at registrere det faktiske ressourceforbrug og sammenligne det med de forventede forbrugsværdier. Dette giver mulighed for øjeblikkelig indsigt og tidlige advarsler, så snart forbruget stiger over det forventede niveau. Lagrede data kan ligeledes bruges til at producere vigtige nøgletal, der tjener som grundlag for yderligere analyser af produktionsprocessen.

2

Analysér/identificér årsager

Brug digitale værktøjer til at identificere årsagerne til ineffektivitet. Machine Learning gør det muligt at få dybere indsigt og identificere optimeringspotentiale.

Dette trin er afgørende for at nå bæredygtighedsmål og opfylde lovkrav.

3

Forudse/genkend mønstre

Identificér uønskede mønstre i produktionsprocessen og reagér proaktivt før hændelsen indtræffer. Brugen af ​​avancerede analyseteknikker som AI/Machine Learning og prædiktive modeller spiller her en nøglerolle ved at gøre det muligt at simulere fremtidige scenarier og forudsige konsekvenserne af forskellige strategier.

4

Visualisér/få indsigt

En klar og omfattende visualisering af produktionen er afgørende for en effektiv drift.

Dette letter ikke kun beslutningstagningen, men fremmer også samarbejdet mellem forskellige interessenter og afdelinger.

Bredt udvalg af softwareløsninger og pålidelige værktøjer

De rette digitale værktøjer er afgørende for en bæredygtig produktion. GE Vernova tilbyder en bred vifte af softwareløsninger, der fokuserer på både effektivitet og bæredygtighed. Med produkterne kan du selv skræddersy dit digitale landskab og løbende tilpasse det til skiftende krav.

Nedenfor præsenterer vi GE Vernovas produkter som hjælper med at opnå bæredygtig produktion:

Proficy Historian

Lagring af proces- og produktionsdata

Værdifulde data om systemtilgængelighed, produktionskvalitet og energiforbrug genereres i den daglige produktion. Optimeringspotentialet forbliver dog ofte uudnyttet, fordi de nødvendige data mangler. Proficy Historian tilbyder en løsning til langtidsopbevaring og sikker håndtering.

Proficy Efficiency OEE

Produktionsoptimering

Proficy Plant Applications har funktioner til kvalitetsopfølgning, sporbarhed og OEE. Med disse moduler sikrer du høj kvalitet, optimalt ressourceforbrug, der giver bæredygtige produktionsprocesser.

Proficy Csense_2

Analysér data og agér proaktivt

Proficy CSense bruger AI og Machine Learning til at analysere produktionsdata og optimere produktionsprocesser. Denne teknologi gør det muligt hurtigt at identificere skjulte fejl og udføre præcise analyser. Fremtidige præstationssimuleringer kan eliminere kvalitetsudsving, reducere ressourceforbrug og øge produktiviteten.

Proficy Operations Hub

Central proces- og produktionsovervågning

Proficy Operations Hub er en innovativ platform, der gør virksomheder i stand til at visualisere og analysere data centralt fra en lang række datakilder. Brugere kan nemt oprette deres egne visninger/dashboards.


 Bæredygtig Produktion - Bæredygtighed

Bæredygtig Produktion

Produkterne som er præsenteret ovenfor forbedrer effektiviteten og bæredygtigheden af ​​produktionsprocesser. Virksomheder kan således identificere optimeringspotentiale, som fører til forbedret ressourceeffektivitet og produktivitet.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores løsninger eller have mere information om et specifikt produkt.

Eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Flere Insights