Produktopdatering

Next-gen Industrial DataOps: HighByte Intelligence Hub 4.0

HighByte Intelligence Hub 4.0 er nu tilgængelig. Opdateringen har en helt ny brugergrænseflade, og flere nye funktioner til bedre integration, administration og kontekstualisering af industridata.

Næste generation af industriel DataOps er her!

HighByte

Nyt i HighByte Intelligence Hub 4.0

Ny brugergrænseflade
Centraliseret konfiguration med Pipelines

Namespaces og Smart Query
Strukturér og organisér data i ét Unified Namespace

Flere modelleringsmuligheder
Lettere at oprette, administrere og validere komplekse modeller

Ignition Module
Problemfri integration med SCADA


Ny brugergrænseflade

Centraliseret konfiguration med Pipelines

Den største ændring i HighByte Intelligence Hub 4.0 er den nye Pipeline-centrerede brugergrænseflade, der erstatter Flows. Pipelines visualiserer hele dataflowet og gør det nemmere at konfigurere, overvåge og forstå komplekse datasæt. Du kan nu nemt se, hvordan data flyder gennem forskellige stadier, hvilket giver større kontrol og fleksibilitet i datamodellering.

Flow er nu en delmængde af Pipelines. Pipelines er selvudløsende, drevet af tre stadier: Event, Polled og Flow. Uanset om data flyttes baseret på hændelser eller tidsintervaller, sker udveksling og forbedring af data mellem kilder og mål nu på ét centraliseret sted.

Pipelines med SmartQuery

Den nye brugergrænseflade

Flere modelleringsmuligheder

Lettere at oprette, administrere og validere komplekse modeller

Modellering har altid været en kernefunktion i HighByte Intelligence Hub, og version 4.0 tager dette til næste niveau. Den nye version forbedrer håndteringen af ​​komplekse datastrukturer, modelsammensætning og fleksibiliteten af ​​datamodeller.

Med den opdaterede brugergrænseflade til modeller og instanser kan du nu nemmere visualisere og tilpasse dataflowet. Den nye “Initialisering”-funktion gør databehandlingen mere effektiv. Modellering er også blevet integreret i Pipelines, hvilket gør det muligt at validere og strukturere data uden eksplicit modellering.

Model Validation

Model Validation

Namespaces og Smart Query

Strukturér og organisér data i ét Unified Namespace

HighByte Intelligence Hub 4.0 introducerer også to nye funktioner: Namespaces og Smart Query. Disse forbedrer, hvordan data er struktureret og organiseret, især i komplekse industrielle miljøer. Namespaces giver brugerne mulighed for at gruppere og isolere data i henhold til ønskede kriterier – såsom et Unified Namespace, mens Smart Query muliggør hurtig og effektiv hentning af specifik information fra store datasæt.

Strukturering i Namespaces

Strukturering i Namespaces

Ignition Module

Problemfri integration med SCADA

HighByte Intelligence Hub har nu problemfri integration med Ignition, en softwareplatform, der bruges til SCADA og industrielle kontrolsystemer. Denne integration åbner nye muligheder for at udnytte data på tværs af systemer.

Er du klar til næste generation af industriel DataOps?

Den nye version af HighByte Intelligence Hub er et markant skridt fremad for industriel DataOps, med nye funktioner, der gør platformen endnu mere kraftfuld og nemmere at bruge.

Vil du lære mere om de nye funktioner i HighByte Intelligence Hub 4.0?


Vil du vide mere om HighByte Intelligence Hub?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Flere indlæg